Home | Klassieke behandelingen | Specialisaties | Hot stone massage | Pedicure | Producten | Contact

Welkom op de website van Schoonheidssalon Anja Honingh
Salon voor huidverjonging, huidverbetering en ontspanning.

Is mijn huid wel gezond genoeg? Hoe blijft mijn huid jong en vitaal? Deze vragen stelt iedereen zich wel eens. Een mooi, gezonde huid is een uniek en waardevol bezit. Wie zijn of haar huid op de juiste manier verzorgt, ziet er langer jong en mooi uit!  Bovendien voel je je dan ook beter.
De salon is gevestigd het pittoreske dorp
Oudendijk sinds mei 2004, en is gespecialiseerd in anti-ageing behandelingen. Ik werk met  HANNAH Skin Improvement  producten. De producten zijn zo op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat huidverbetering snel zichtbaar wordt.

Mijn klanten komen veelal  voor huidverjonging en huidverbetering  maar ook voor de verzorging van hun huid en om even tot rust te komen. Een bezoek aan mijn salon wordt een unieke persoonlijke ervaring. De belangrijkste uitgangspunten zijn kwaliteit en persoonlijke aandacht. Kwaliteit is terug te vinden in de keuze van apparatuur, nieuwe technieken en produkten die ik gebruik en adviseer om de huid daadwerkelijk te kunnen verbeteren en er stralend uit te laten zien. Kwaliteit uit zich ook door de volledige aandacht die mijn klanten krijgen. Wanneer u voor een behandeling of kuur kiest wordt die door mij persoonlijk gegeven en ben ik de gehele tijd met u bezig. Klik hier voor meer informatie

Klik hier voor de hannah introductie film

 

 
 
 
 
Sitemap